juni.


blev väckt imorse av sms, och så irriterad, för var så himla skönt att sova. dock rätt bra för det är ju jätte fint väder ute, och ska snart till mårn med frida, och försöka få lite mer färg. eftersom vädret kommer bli sämre nu. har bara vart fint väder 3 gånger den här sommaren, härligt. bästa sverige! hehe. men vi hörs senare ikväll. pussis.

mårnhäng





Några bilder ifrån dagen då vi åkte till mårn och solade och badade, badade faktiskt för första gången iår, dock doppade jag inte håret men annars så! rätt kallt men endå riktigt skönt när det är så varmt som det vart idag. känns inte som jag fått så mycket färg eller, drar dit imorgon igen med frida, har annrs kört lite fotboll med min hund som ni ser, haha! gullet.

jag flyger utan vingar..


Var som sagt i finspång, där vi mötte upp dennis för marcus kunde inte. cyklade till mäseln, äckligt&tråkigt där så drog vidare till grillen för att köpa glass, och vidare till bönern och låg där och solade på bryggan. så härligt väder har det varit, bara jobbigt att cykla runt i det! har annrs inte ens badat nått iår, bara i poolen och typ till knäna. blir första imorgon kanske? drar nog till mårn då.

bästa vädret


Vid klockan 1 åker jag&helena till finspång och träffar dennis&marcus, finaste vädret idag också. så blir väll bada&sola, hoppas jag?! PUSS

fredags




Nu har jag fixat så jag kan lägga in bilderna på datan, skulle bara ändra något på mobilen som inte jag fattat!
så där fick ni några bilder från i fredags.. Idag är vädret asfint. jag har vart ute och solat en liten stund ska väll dra mig ut sen igen, men just nu orkar jag inte! vi hörs PUSS

fuck life.


Igår spenderade jag min kväll med matilda&helena, pratade massor om allting! och senare åkte jag till helena pga några saker. och sov även där, är så jävla glad att jag har er, bästa ni! 

lördag


tog bild från matilda!

var och träffade helena förut och bara pratade, skönt! och annrs inte gjort något, har ont i magen och fick precis nåt vast i foten, är bara så depp just nu. men snart kommer mina brudar hit och gör mig sällskap! sån här kväll behövs!

ingeting står över mig


Haha vilken galen/sjuk kväll/natt., vi var hos någon tomas med lite folk, var faktiskt helt okej! haha.
har massor med bilder på mobilen, men vet inte riktigt hur jag ska få in dom på datan för det funkar inte.. men visar några snart!

tjaråå


har vart på ekvallen som alla år, och också ätit midsommar mat med lite släkt som fortf här, lekt med sötisarna alva&emie. och snart kommer helena&matilda och vi åker till finspång och har en asbra kväll hoppas jag?! puss.

glad midsommar!



Kommer lite folk hit som ska äta osv, sedan ekvallen som varje år, sen kvällen får vise hur den blir!! puss

just nu




New Kid – Baby?

sitter här och gör absolut ingeting, har skittråkigt och ska snart dra mig till sängen och sova.
midsommar imorgon och hoppas allt blir bra! godnattt.

NYTT





Var på stan idag med Matilda, och köpte då det där som är på bilden, älskar verkligen färgen på bikinin!
efter det drog vi till Anton där även robban var, spelade guitar hero, kolla film. osv! kom hem vid 10 ungefär.
och har också tappar ploppen till percingen som gör att den sitter kvar och hittar ingen hemma heller. :( ledsen tjej!

haha,


lånemobilen, skönaste att skriva på! hehe.

Igår drog vi till stan, men eftersom det inte kom nån pendel på ett tag så börja vi gå från blacka till kimstad, och då började det spöregna, så var helt jävla blöta när vi kom till pendeln och spöregna i stan också, haha ae.
så kolla stan lite fort, och gick sen och sola, och efter det åkte jag till Anton, blev hämtad där halv 10, och vidare till danny med matilda där även alex var också. chillkväll!

onsdag


Igår så åkte jag hem ifrån Annelie vid 3, och senare på kvällen mötte jag upp matilda och vi drog till våran gamla skola och satt där och bara prata, sen hem till mig, planera midsommar lite! Nu idag så ska vi till stan snart för att kolla runt, och sedan sola! och inga bilder heller för pappa lämna precis in min mobil på lagning. skitmobil!


jag kan inte prata med dig när du tittar bort.



Har inte mycket att säga, men slänger in ett inlägg för att säga att jag är hos Annelie och vart här hela dagen och sover här! PUSS.


pluggar.


Regnar hela tiden nu, men just idag bryr jag mig faktiskt inte.. bara det inte fortsätter såhär hur många dagar som helst, sitter nu och pluggar moppe.. hur ska jag lära mig allt? ae hehe. men skönt sen när man har moppe och kan ta sig överallt! har annrs inte mycket mer att säga.

söndag


Regn har hela morgonen bestått av ungefär, och det regnar fortf. så har bara tagit det lungt.
mamma&pappa bokade precis stuga till öland som vi ska till i juli, mysigt. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi skulle sätt ifk, men vet inte hur det blir med det...

lördag




3 bilder från igår då det först var moppeskola från 8 till halv 5. Vi åkte moppe och hade teori. askul att åka moppe hehe. Och man blir ju inte alls trött när man har teori hela tiden, men sista dagen igår nu är det bara att läsa på skitmycket. efter så åkte vi hem till danny och spenderade kvällen där.

ja dom som förlorar mig, jublar endå.


sitter här hemma helt själv även fast det är första dagen på sommarlovet så gör jag ingeting, är för jag är så trött. Har vart på moppeteori från 2 till halv 7, inte så specielt kul.. skulle följt med frida till stan för skumgrej fast hade ingen ork faktiskt, ska endå upp skit tidigt imorgon för klockan 8 ska vi vara i stan på moppeskolan.. kul.
men kan vara rätt skönt att bara vara hemma också, ensam också. har precis duschat och ätit lite och kollar nu på film, väntar på att anton smsar så jag kan ringa honom. hiho

sommarlov


Hej!  liseberg igår somsagt, var riktigt kul faktiskt, fast kändes som vi inte hann åka så mycket endå, var rätt mycket köer. men annrs askul! buss hem som gick vid 11 och sov nästan hela tiden hem, och mådde skit illa.
blev väckt av mamma vid 11 för senare ska jag,mikkis& matilda till stan för moppekurs, bättre sent än aldrig. men är bara idag och imorgon fast långa dagar, sen är det ju Sommarlov nu också, och vädret suger. vi hörs.

LISEBERG


sitter här med frida brevid mig och vi håller på att packa lite inför liseberg som vi ska åka till snart med högstadiet, har haft skolavslutning på morgonen och fick sedan våra betyg, sen hem till mig där vi har ätit jordgubbar, mums. vi hörs nog mera imorgon, puss

det ekar över hela staden.


haha sötisbild!

I skolan så städade vi ur våra skåp och lite sånt, fick glass sedan kollade vi på någon film.
följde med Anton hem efter det, eftersom vi har 8 månader idag, älskar dig!!! kollade någon film men båda somnade tillslut och blev väckt av att pappa skulle hämta mig, gör absolut ingeting nu...

bilder.






sådär några bilder från igår!

Tisdag


Hej! började dagen med att vara i mårn med alla 8:or, vi behövde inte göra något. bara vi var där.
började 9 och fick sluta 12, följde med frida hem, åkte liten fyrhjuling med cykelhjälm som säkert såg så jävla fult ut. haha. har annrs serverat niornas bal och kom hem typ nyss, var skit nervös, men var riktigt kul faktiskt. några få bilder får ni imorgon för nu ska jag gå ner och sova. Puss.

gårdsfest





Gårdsfest idag, där vi först kollade när några nior spelade fotboll mot några lärare.
Sedan mossrundan,tårtbakning och lite akviteter och några som sjöng osv. Våran tårta som är på bilden över, det är några ifrån varje klass som ska göra en tårta sen bedömer några lärare dom med hur dom ser ut, smakar osv. dagen har vart rätt långtråkig men så slappt.

godnatt.


Har nu legat och kollat på en film som precis är klar och ska gå och lägga mig nu men ringa Anton först,
Puss.

söndag



Kom hem för nån halvtimme sen, helena& jag åkte till mårn där danny&nibbe var, lite chilll sådär!
drog sen till blacka och sen till norsholm där norsholms killar spelade match så vi kollade lite med några och det blev 1-1.

i'm nothing


Kom hem för ett tag sen ifrån stan där vi först kollade runt lite och sedan blev det bio, baksmällan 2, tyckte den var riktigt bra och rolig, har dock aldrig kollat klart på ettan och hört att den är bättre så. nu är jag ensam hemma och det åskar, något jag verkligen är rädd för. haha

resten av ditt liv.



haha cool och söt man är...

Skolan igår var hur chill som helst, vi åt glass på bageriet med profilen, sen på matten&no såg vi på film.
efter så åkte jag,matilda,helena&max till stan för att sola, och senare kom Anton hem till mig och vi såg på film och han sov sen här, och imorse vakna vi 10 gånger eller nåt. första gången var väll vid 5. haha. åt frukost och kolla på tv, sen åkte han hem. bioo ikväll!

& du har så mjuka läppar.


sådär social var hon typ!!
Hej! idag har skolan vart väldigt chill, hade hemkunskap första då vi bara skulle städa, sedan idrott. och efter det åkte profilen + två andra profiler till stan för att se på någon musikal, orkade verkligen inte hålla mina ögon öppna så sov i nån timme, och kolla nån timme, men den var väll helt ok. drog till stan sen med frida, kolla runt osv.
hon följde med mig hem efter och vi har bara pratat tills hon somnade.........

torsdag



godmorgon på er! sitter här och är riktigt seg borde fixa iordning mig för ska gå till bussen om en halvtimme, fast orkar verkligen inte. Idag är det normal dag i skolan, men vi hinner bara ha hkk och idrott sen ska vi till stan med profilerna och se på teater, och stannar sen kvar i stan med frida, och kollar runt lite. måste ju hitta avslutningskläning som jag verkligen inte kommer göra. ae. puss.

onsdag



rätt trött på att blogga, inga bilder och inget att skriva om osv. igår var vi iaf på vattenkrig grejen som var i linköping, helt okej kul faktiskt. åkte sedan hem till Anton,mys! idag har jag inte gjort något. sovit, ätit och nu ska jag snart gå och möta helena för att gå promenad, ska bara ladda min mobil lite. hehe


finns det en så finns det flera



Mötte upp Helena och vi cyklade till mårn där det blev lite sol, fast badade inte. hehe.
sjukt varmt det är ute, har inte ätit något idag så har bara mått dåligt, så varmt när jag gick hem så skulle gå till poolen att bada så var det 38 grader, så onödigt jävla varmt. har annrs sovit sen jag kom hem och vakna typ nyss och ska nu gå ut och äta, kör på skola imorgon, men rätt chill den här veckan har vi bara två vanliga lektioner annrs har vi sexualkunskap osv. hejdå.


nationaldagen.



drar nu och möter helena, fårse om vi åker och köper glass, eller drar till mårn för bad&solning. vi hörs lite senare.

hehe


Åkte som sagt och kollade på matchen i finspång igår, som finspång vann. Efter det så gick vi hem till Daniel där även Jonathan var också, vi kollade big brother final, och sedan film. chill!


söndag


Igårkväll åkte jag till Anton och sov där, svider i hela mitt ansikte efter igår när jag solade, så tar livet av mig snart! Har annrs badat lite idag, även fast det inte är så varmt ute så har vi ju det rätt varmt i poolen. chill.
har duschat och kollat tv, senare blir det att åka till Finspång för lite fotboll tittande.

summmmmmmer.



Matilda&helena kom vid halv 11 nångång och vi har legat ute och solat och badat i poolen tills klockan 5.
ätit pizza och melon har vi med gjort, sjukt härligt är det att bara ligga och flyta på badringen.
har också bränt mig lite smått i ansiktet, gör skit ont. hehe.

lördag


Godmorgon! fan vad härligt väder det är. klockan är inte ens mycket och det är asvarmt. matilda&helena kommer hit snart och vi ska sola& bada i poolen. härligt. 

grymt väder.



Åkte till Annelie igår kväll och sov även där, idag kom jag hem vid 3 och har legat framför poolen i 3 timmar,
badat första gången i poolen för iår, och det är 32 grader i den, eftersom vi har sån här värmegrej! och också somnat på en badring i poolen, underbart!! har endå itne fått så mycket färg. senare kommer matilda&helena hit och vi ska se på fotboll.

vi två,hejdå, fuck off. du dog.


Igår kväll så mötte jag helena och vi gick bara och prata senare vid 12 blev vi hämtade och åkte till fabbe där några andra var, haha vi sov även kvar där och imorse vid 7 gick jag& helena hem, har annrs följt med mamma någonstans och bara sovit sen jag kom hem, dötrött. fårse om jag träffar matilda&helena sen. PUSS

onsdag


Godmorgon! Har hunnit fixa mig och ätit frukost, och tar nog luva på mig idag, haha håret är helt vitt typ.
drar mig iaf till bussen snart och vi har långoch tråkig dag idag, och sen är vi ju lediga imorgon&fredag, asnajs! så vi hörs senare. puss