BRA FÖDELSEDAG

 

 

image description
image description
Haft en bra dag, och klarade matteprovet också. mycket bra. åkte till stan och mötte upp helena&mikkis. satte oss och fikade och bara pratade, tog 3 bussen. sen har det vart gäster här, och dom åkte för en stund sen. och anton är också här, härligt!!!


16

Fyller 16 idag, tårta till frukost och nu är jag klar, lite tid för annat nu. Efter skolan möter jag upp mikkis och Helena och fikar, sen hem och då kommer släkten, ha en bra dag!


måndag


skickade precis efter den här snygga tygväskan som passar fint till våren. tack anton, hiho!
dagen har gått otroligt fort, men haft hur ont i huvudet som helst och har det fortf,dör snart. följde med anton hem efter skolan, vi pluggade matte och började förstå det där nu, sen lite no.. tog halv 7 bussen hem, gjorde tårta som blev hur ful som helst, nu ska jag ta de lungt,

SÖNDAG

vaknade upp hos annelie, där vi bara tog det lungt. kom hem 2 och trodde jag skulle städa men det hade redan mamma gjort, snällis. så packade lite och sen åkte mamma och jag till city gross och handlade. hon skjusade mig sen till anton, där jag är nu. han ligger och kollar på tv, och jag fastnade här. ska väll börja plugga lite. har två 2 prov den här veckan..

Hon sa nu tar jag dig till himmelen

.


du och jag under täcket baby.

image description
image description
image description
har försökt blogga flera gånger ifrån mobilen faktiskt, men aldrig funkat.. så slänger in ett inlägg nu när jag inte har något annat för mig, igår så åkte jag,frida och felicia hem till frida, dom skulle fira mig lite smått. gjorde tacos, pratade osv. skulle sätt på bio, men vi åkte till felix istället där vi pratade,spelade osv. sen drog vi oss hem till anton där det ännu mer prat och film. sov sedan hos frida. idag åkte vi in och gymade. skönt. och snart ska jag nog hoppa in i duschen.. puss

Ansiktsmask

Haha anton är här och tvingade han och ha ansiktsmask och nu sitter han och tjatar på att han ska ta bort de hela tiden, Hiho


prova pådag

image description
skriver kort om dagen. prova på dag på jb,stan med helena(hitta tröjan på bilden) hem,film med bästa mammsi.

Barnprogram

Var uppe till 5 men endå vaknar jag halv 9 och kan inte somna om, ligger och kollar på barnprogram och ska nog inte göra nåt idag.


believe in yourself, never give upp

image description
bild på min gosis som ligger här brevid. hiho.  haft ännu en seg skoldag. eller sisådär. endå helt okej förutom profilen som vi gör en teater, dör så tråkigt nästan.. efter åkte jag buss till stan för att möta helena, och tog bussen tillbaka, och satt bara och pratade, vände med bussen , kolla träning tio minuter ( vilket liv ) haha. annars så pratar jag i telefon med frida och bara tar det lungt, himla skönt.

Be strong

Inget att skriva här på bloggen, mina dagar ser precis lika dana ut ungefär, skolan är jag hur trött som helst på. Igår var jag iallfall på moppe skolan men var nog sista gången eftersom vi kan göra frågor hemma, ( haha var i sommras vi började med det där men inte blivit av ) och nu är jag med anton. Börjar också räkna ner dagarna tills jag fyller år hihi.


summer





åhå, finns inget jag längtar så mycket till som sommaren nu, gå i snygga shorts, snyggt linne. bruna ben och converse, bada sola. umgås med fina vänner.


torsdag

 


var i finspång med helena och träffade dennis och marcus som vi träffar allt för sällan nu förtiden.
hängde i centrum(haha) och missade bussen hem. är väldigt otagg på skola imorgon och vill verkligen ha helg nuu, himla skönt. dock är det ju fredag imorgon.

 


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Haft teknikdag, kom hem 3, skulle följt med anton men han valde visst spel före, är iaf hos honom nu och ser på en tråkig film..


Kärlek handlar om att ständigt förlåta - och bli förlåten.


Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
sitter här med mysig tröja,mjukis och tofflor. sitter och lyssnar på musik och har det allmänt skönt.
imorgon tar jag kvart i 9 bussen till skolan eftersom vi börjar 9. mycket skönt. en gymnasie skola kommer så ska ha det hela dagen, ännu skönare.

fåglar

image description
image description
första bilden är fejktatuering som jag köpte idag bara för att se om jag vill tatuera fåglar, var som sagt på stan idag med matilda,helena&mikkis. kollade runt. har också vart första skoldagen efter lovet, ville bara dö imorse när klockan ringde. + att jag mådde hur illa som helst och helt död. men hade ju kortdag idag så det dög. snart ska jag gå till tvn och bara ta det lungt, sova tidigt ikväll!!


never forget something that once made ​​you smile


Tumblr_lhgmbnd2qf1qbj9hho1_500_large
slutade lovet med en runda på stan med helena, och därefter åkte jag till anton, där jag är nu.
kollat grease och lite sånt, nu ska vi gå och äta. skola imorgon!!

Love is all you need

Sitter i annelies säng, lyssnar på musik och spelar ett spel på min mobil som jag blivit beroende av, imorgon är sista dagen på lovet vilket är både skönt och inte skönt, men spenderar nog den dagen med mina tjejer!


en kväll


kört kortlek, kollat twilight och lyssnat musik. så  där har min kväll sätt ut!


mys

image descriptionimage description
image descriptionimage description
tog bussen vid kvart över 2 till felicia, pratade massor. gick till affären osv, var tvungen att åka hem sen..
sätt film med mamma, haft ansiktsmask och ätit ananas, och helvete vad ont jag fick på tungan av ananasen.dör.
ser ännu en till film nu och ska sen gå och lägga mig, var ett tag sen jag sov hemma faktiskt.

Chill!

Heho


Änglagård

Är hemma hos anton och kollar på änglagård och tror jag dör snart så himla ont i magen.. Är också väldigt trött för sov väll ungefär 4 timmar inatt om inte mindre. Men ska kolla filmen nu hehw


JAG FÅR LIXOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV

somnade rätt sent, men vaknar klockan 9 och kan inte alls somna om. ligger fortf i sängen med en film och mina mysiga tofflor. såg precis att det snöade också, blir så irriterad att det gör det just nu, dagen efter nyår när det skulle va snö på nyår och julafton, fast nae kommer ju idag istället. åhåh.

GOTT NYTT ÅR!

image description
image description
image description
image description
image description