would be not wrong to have this clothes in the closet



For all those times you stood by me,For all the truth that you made me see,For all the joy you brought to my life,For all the joy you brought to my life,For all the wrong that you made right.


breakfast in bed


frukost på sängen sitter aldrig fel, vaknade upp helt frisk imorse som jag verkligen inte trodde jag skulle göra med tanke på hur jag mådde då jag skulle sova, men ja nu är jag frisk, ska endå ta det lite lungt, och sover hos anton ikväll då det blir grönan imorgon. Vi hörs senare.


sjuk

självklart vaknar jag upp med lika ont i kroppen, och också huvudet. Och hade också feber, skulle igentligen åkt till gröna lund imorgon, men som tur var blev det onsdag istället, så hoppas jag hinner bli frisk.
Har bara legat och kollat på film idag, vilket är urtrist bara för mitt huvud dunkar så jag vet inte vart jag ska ta vägen, typ.  Hamnade sen på altangolvet, där jag ligger nu och ska sätta igång ännu en film, ja mer kan jag inte göra ? Man blir ju iaf lite gladare när man vet att det blir gröna lund på onsdag, wihoo.  Ha en fin dag, puss

ansiktsmask


slänger bara in ett snabbt inlägg, då jag bara vill sova eftersom det känns som jag snart får feber för det bara värker i kroppen, får hoppas det inte är så. har haft lite ansiktsmask och hårinpacking nu på kvällen, känner mig då lite fräschare, så skön känsla att lägga sig nyduschad, rakade ben och någon body lotion som luktar gott. Nu ska jag gå och hämta ett glas med vatten med is i, GOTT!


Igår och idag

Drar ett litet mobilinlägg då jag inte orkar sätta mig vid datan, igår så var jag först i Linköping och följde sen med mamma och handla i stan då hon efter skjutsa mig till Anton, hann inte vara där alls länge eftersom vid halv 8 satt jag på pendeln till stan, var hos Emma med lite tjejer och hade det allmänt chill! Då vi spela kubb och lite annat och avslutade med promenad, lite mat och somnade sen. Mamma hämta mig väldigt tidigt idag och var hur trött som helst så min säng satt inre fel alltså, har annars cyklat till mårn med Helena för lite sol och bad,äntligen bra väder!!! (näst sista bilden är min frukost, så gott)


MÅNDAG

Lol är så himla bra, kollat på den tre gånger nu och kollar som sagt på den nu, hihi. Ska fortsätta med det sen får jag se vad som händer, vill också säga grattis till min fina vän Helena som fyller år idag!!


21/7


Har haft en skön dag, då anton vart hos mig och vi har ätit massor med glass i underbara solen som faktiskt vart framme idag, och också spelat badminton med Anton och Mickan, till mat blev det grillat, bästa maten på sommaren,vi har också åkt massa fyrhjuling och moppe och bara haft det skönt som sagt. han ska hem snart, för han åker till skara imorgon, och fan vad avis jag är.

GÅRDAGEN/KVÄLLEN/NATTEN.

.


Igår spenderades dagen först på smultronstället med mina fina vänner matilda,helena&mikkis, där vi åt glass och mådde illa därefter. haha. gick också hem till mikkis som bor nära där, och sedan hann jag hem i 10 minuter innan jag skulle gå till bussen, spenderade kvällen hos Alex, där det var lite chill,men hade rätt kul!
vid halv 2 ungefär började jag och anton gå till honom, helt sjukt va rädd jag var för grävlingar då jag bara ville dö nästan när vi hörde en nära oss... haha men vid 3 somnade vi!!!


22:33

.


Det bor en ängel i mitt rum, och hon har sitt bo ovanför mitt huvud, och hon gör, hon gör mig lugn nu.

 


Fy vilken tråkig dag, det enda jag har gjort idag är att ligga i min säng eller har också vart i stan med mina föräldrar, men ligger här i sängen bara för att jag har sån magvärk. usch. så här kommer jag ligga hela kvällen, min mamma var dock lite snäll och kom inte med lite gott, nu ska jag nog försöka hitta någon film att kolla på, mycket mer kommer jag inte göra ikväll..


Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann

 

Hej på er!  har ingentligen ingeting att skriva men skriver ett kort inlägg, och börjar med att filmen igår var hur bra som helst, så verkligen värd att se. mycket mer har jag inte att säga, PUSS


Dom kommer kliva på dig igen

 


Sitter här och kollar på film med mamma om 25 minuter ska jag gå till bussen, matilda och helena hoppar på och vi åker till stan för att kolla på bio, det blir LOL och har hört att den är väldigt bra så hoppas det.
annars idag har jag inte gjort mycket alls, solen har ju varit framme men jag har inte direkt solat, utan bara tagit det lungt, myst med min vovve. vi var och köpte kina mat förut, så ätit det och det var faktiskt rätt gott, jag som inte tycker om kina mat igentligen..  men aja, hörs imorgon puss


hjärtat

 

Min fina kille, jag älskar dig. 
Tänk att vi snart varit tillsammans i två år, med lite uppehåll. Två år är liksom hur mycket som helst igentligen, och jag har nog fått den finaste killen, han som verkligen bryr sig, han som jag delar skratt med varje dag, han som finns där när jag mår dåligt, han som gör allt för mig, bara för jag ska vara glad. Finns nog inget finare än killar som bryr sig. '' kommer ihåg dagen vi började prata med varandra, då du började skriva. det låter så himla töntigt men i mina öron helt underbart. vi hade gått i samma klass i ungefär 1 år och lite mera, då du började skriva någon anteckning på min mobil, som jag sedan läste i slutet av skolan och du började smsa, och det blev bara mer och vi träffades, jag var väldigt osäker av mig men fattade sen att det var en bra kille jag hittat, en riktigt bra. Och märkte att han faktiskt gjorde mig glad, skrattade åt samma saker, tyckte nästan väldigt lika om saker. Det tog slut några månader men det jag menar är att jag kan inte vara ifrån honom, det måste bara vara vi. Vi kan inte göra något men endå ha så himla kul, för vi är så himla töntiga, kan bara ligga där och skratta och det känns så bra, vi kan också vara hur osams som helst men i nästa sekund bara skratta och allt är som vanligt, och varje sms på kvällen innan jag ska sova '' godnatt, jag älskar dig, du är bäst '', då somnar man gott, eller att somna gott är väll när jag somnar i hans armar då han pussar mig och säger godnatt. det är nog nästan bättre faktiskt. Det jag ville säga var att dom här snart två åren har vart de bästa åren i mitt liv, då jag fått en sån himla fin pojkvän, som jag älskar massor. världens finaste.

 


Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin. Och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin.

.


Kär i en ängel

.

igår spenderades dagen först hos matilda där vi kollade på tv och pratade, blev hämtad och tog sen bussen till anton där vi först gjorde jordgubbsmilkshake, så underbart gott! annars var vi på doms baksida och körde fotboll, och avslutade kvällen med bad, bästa pojken hihi. Och somnade sen fint i hans säng, och vaknade väldigt tidigt idag då mamma skulle hämta mig och sen hem, vid 1 tog jag bussen till stan där jag mötte felicia, satte oss vid paus sen åkte vi till emma och var där ett tag & chillade lite, jag tog sen bussen hem..


15 JULI


grillkväll

 


Efter jag mötte upp Felicia igår på stan så gick vi lite på stan och hamnade sen på mc och åt, tills vi tog bussen hem. satt hemma hos mig och kolla på tv, skrattade och bara hade det bra, tills klockan slog 7 då vi fick skjus till mårn och mötte upp lite vänner, och satte oss på berget och skulle grilla men nej det gick inte för vi hade ingen eld, haha. kvällen var annars helt okej, och vi kom hem rätt tidigt också, ungefär 12. då vi somnade i soffan framför big brother finalen, Felica åkte hem vid 1 idag, och jag har bara kollat tv, och har precis duschat,


torsdag

 



Godmorgon! 
sitter nu hemma hos anton där jag har sovit, han har åkt och jobbat och jag ska ta bussen dit snart för sen kommer mamma och hämtar mig där, ska hem fort och fixa mig lite och tar sen 1 bussen till stan och möter upp felicia, ska gå lite på stan och vid 5 ungefär åker vi hem till mig, och drar sen till mårn där lite andra vänner ska vara och så har vi en grillkväll, mysigt!! hörs senare eller imorgon. puss


11/7

 


Sov rätt länge idag för mig iallafall, åt en god frukost och låg sen kvar i sängen för att va töntig och kolla barnkanalen, anton åkte hem med 1 bussen medans jag inte gjort mycket alls, skulle tagit tjugo över 4 bussen till stan men tar den som går tjugo över 5 istället med helena, då v ska till stan lite och kolla runt. blir inte alls länge. ska dit imorgon också med felicia som det var hur längesom helst sen jag träffade så det ska bli kul!
PUSS


jag trodde kärlek som vi, var lätt att fånga nu, du måste va sjuk,sjuk sjuk, du måste va blind,blind,blind.

 

 


Har suttit ute på altanen med anton och myst med ljus och gott till, pratat om massor och bara tagit det lungt.
avslutar denna kväll med någon film. Puss


känn ingen sorg för mig göteborg


På förmiddagen ringde mamma och sa att dom åker till åland lite spontant bara, blev hur arg som helst eftersom jag ville med, men icke. såhär sitter jag ensam och det regnar ute men som tur får jag besök av anton snart, vågar inte sova eller vara själv på kvällen.. finns ju inte så mycket att göra så vi ska nog bara ta de lungt, har annrs bara suttit hemma och glott nästan, myst med min hund och vart ute med honom annars ae ingeting. kan vädret bara bli bra nån jävla gång. åh

En skön säng med gammal film, perfekt

.


regnig dag.

 


Efter båda vaknat så satte vi på en film och frukosten blev lite onyttig men god. det har ju regnat nästan hela tiden så efter vi sätt första filmen satte vi på en annnan, och sen skjutsa vi hem moa och stannade på mc på vägen och åt där, nu är jag hemma, och ska snart gå och möta helena.


Lät du henne komma närmre


lova inget när du är lycklig, och ta aldrig beslut när du är arg.


Hej påer! vaknade först av en full syster ringde och väckte mig, haha idíotjävel och försökte somna om. blev hämtad av mamma och pappa vid halv 11 då vi åkte och hanlade lite och sedan svängde förbi bror&jossan, eftersom dom hålller på att flytta, har annars bara segat och då blev det sjävklart stressigt när jag skulle duscha,. drog på mig lite kläder och nu går jag och möter moa, puss

när vi två blir en



tre bilder från igår, då vi bara hade en skön dag och hängde lite i mårn, åt lite glass och var hos albin. somnade sen hos frida då vi klev upp klockan 6 imorse, för vid 7 var det jobb,plockat gurka har jag gjort nästan hela dagen. lite små jobbigt sådär. ikväll blev det lite ändrade planer, moa skulle kommit. men hon kommer imorgon istället, så träffar helena sen. PUSS

det finns en gata där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram. och jag var full och det var då jag ramla på allt.


Vädret är ju helt underbart, matilda kom till mig och vi la oss i gräset och solade och badade. tills vi bestämde att vi skulle åka till blacka för att köpa glass och efter ett tag kom vi iväg efter lite problem, och efter glassätandet hamnade vi vid mårn men inte alls länge, då vi fortsatte till matilda, och tog cyklen till mig. hon åkte vid 7 ungefär, då jag hoppade i poolen ett tag där det inte ens gick att va i eftersom det är 40 grader, nästan lite för varmt men blir nog skönare senare på kvällen. hihi

new dress in the closet


ja, sådär enkel var den. tänkte liksom bara ha den ungefär hemma och lite sånt, när man inte orkar ta på sig något speciellt. och någon fin stickad tröja över blir nog bra! 

man måste dö några gånger, innan man kan leva

kom hem ifrån stan för ett tag sen, jag köpte bara en långklänning och det är inte riktigt min grej igentligen men köpte den för att den var så billig plus att den kan ju vara bra att ha i sommar och när vi åker till turkiet, vi åt lite kycklingkebab också och vid 4 åkte vi hem, hamnde i här och kollar på en gång i phuket, men ska fixa lite nu, puss

stan


Vi vaknade upp i tältet ungefär 11, var riktigt skönt att sova där faktiskt. Förutom att det blåste hur mycket som helst och smällde eftersom dom håller på utanför oss med att spränga berg. Annars så har jag hunnit duscha och fixat mig lite, och vi har ätit frukost. vi ska skjutsa hem anton nu sen så åker mickan och jag till stan för att kolla lite, vi hörs senare puss

känner ingeting, aldrig igen bejbi.


varför landa när jag flyger fritt, med solen imot ryggen kan jag sväva trygt


Vaknade upp och trodde det skulle vara sol ute, men nej det var det inte så jag satte på lite musik och åt melon, och tog sen fram damsugaren och plocka undan alla kläder, så som det är på bilden brukar nästan aldrig va, álla kläder hamnar jämt där.. känns skönt att städa nu iaf, och senare tror jag att jag ska träffa anton, hihi. puss