TORSDAG


En sommarbild ifrån förra sommaren, och värmen har ju försvunnit nu så hoppas verkligen den kommer tillbaka snart, nu har jag faktiskt lite bråttom, big brother börjar snart och det måste jag kolla på innan jag ska sova, annars idag så åkte jag hem ifrån anton vid 4, och har bara gjort en hemmauppgift och kollat på tv, och ätit lite underbar melon, som är så himlans gott. hinner inte skriva mer. men imorgon är det skola, och ska jobba som tusan med min klänning då, puss!

Lite ledighet, inte helt fel.

Igår efter skolan åkte jag till farmor för att göra lite på balklänningen, åt lite jordgubbar och glass och vid 6, gick jag till Anton, där jag också sov, vi är lediga idag bara för att nya sjuor kommer till skolan, så har en hemmauppgift som jag ska göra sen när jag kom hem, men har verkligen bara tagit de lungt idag, har sovit massor!! Och kollar nu barnprogram.. Skön dag


RIVER EN VACKER DRÖM

.


sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret, ahaa.

image description
Slutade kvart i 1, som alla tisdagar. Tog bussen hem, då matilda hoppade på också, och följde med mig hem.
vi tog de bara lungt, pratat om mycket, helena kom också. Efter dom åkte, så blev det lite big brother kollande, inte mycket kvar av det, så kommer inte sitta fastklistrad framför tvn varje gång jag kommer hem längre, hihi!
skulle pluggat moppe, men blev inte så mycket av det, men ska nog göra det nu. puss

tiden den stannar när vi rör vid varandra

image description
Idag orkar jag inte skriva något långt, utan min dag har varit detsamma som alla måndagar. Träffat anton lite, och sen annelie, mycket prat! följde med anton hem efter hans träning, och här sover jag! mycket mer orkar jag inte skriva, avslutar detta inlägg med ett godnatt!!

Big Brother kan ta sig nånstans


Efter en solig dag då jag legat vid poolen med familjen och försökt få färg, vilket väder alltså! Helt sjukt så skönt. Men att det var 22 grader i poolen var inte alls så lockande.. Efter åkte vi till farmor och Nisse och firade, lite god mat och tårta fick vi också! Hämtade upp Anton efter vi vart där och kollar nu på big Brother, och jädrar var irriterad jag är, hur kan Lars åka ut ? Nu finns det seriöst ingen kvar som ska vinna..

 


Life is all good

 


Igår så skulle vi grilla vid himpa, men när vi väl kom dit så drog vi ganska fort igen till ett annat ställe och där spendera vi kvällen, haha en helt okej kväll endå!! Frida sov här sen och idag har vi legat ute i solen och försökt bättra på brännan. Senare ska jag till farmor&nisse för lite födelsedags firande och morsdag firande. Pussar

 


new shoes

image description
image description


new new

image description
Precis kommit hem ifrån stan, där jag vart hela dagen, först med alla 9:or på stadium arena där vi gjorde blandannat, längdhopp,kasta kula och ja ni vet allt sånt. jag kunde inte vara med på allt eftersom jag fortf är lite sjuk. men var endå helt okej. efter följde jag med felicia hem för lite fix, sen åkte vi till stan där jag mötte upp matilda och helena, och det på bilden var det jag fick med mig hem. glad att jag hittat en snygg vit bikini nu till sommaren också, nu är jag hemma och ska äta lite grillat. mums!!

DONT CRY! just say '' fuck you '' and smile.


Min dag har varit varm, och antar att eran också vart det. men jag klagar inte. Tog shorts idag och det är jag glad att jag gjorde annrs skulle jag dött eller något. även fast onsdagar är väldigt tråkiga så har den här vart helt okej, gjort ett kartprov, sätt film. och fått vatten kastat på mig, så man blev genomblöt. härligt härligt!!
annrs så har jag åkt och köpt glass med helena, och suttit och pratat i värmen, tog sen bussen hem för att ta upp svenska böckerna och göra klart frågor. usch vad tråkigt men skönt när det var klart, och då tog jag moppeböckerna till poolen och la mig där och läste. vädret är allt underbart ibland.


JUST NU


SPRUTA

image description
idag har min dag varit lite sisådär, bra väder har det varit och det är ett stort plus och att vi slutade tidigt, men fick också reda på att matten gick väldigt dåligt på np. inte så jävla happy kanske, så trött på skolan  nu alltså, så himla skönt att sluta mosstorp och ta sommarlov!  annars åkte jag och annelie till finspång och tog en till spruta, och den här gjorde mycket ondare faktiskt, usch!! vi tog sen en glass i parken och drog sen till henne, nu pluggar jag på den där jävla kartan jag ska kunna tills imorgon, ska också plugga moppe. inte på bra humör just nu.

EN MÅNDAG

image description
vädret har varit på topp idag, varmt så vi har legat ute i gräset och bara tagit det lungt på rasterna.
annrs har vi haft musik prov, kartprov. och lite annat. och jag är fortf lite sjuk, igår var jag hur hes som helst och idag är det lite bättre, men.. får hoppas det blir bättre snart! efter skolan så åkte jag hem, åt lite lax och gick sen ut och mötte annelie och hennes häst för att gå lite. har nu kommit in, och ska träna lite i moppeboken kanske?!  puss!

EN SÖNDAG

image description
image description
image description
efter åkt lite fyrhjuling med annelie så blev jag hämtad, och efter antons match så följde jag med honom hem till han, där vi skulle pluggat igentligen men gick inte alls bra utan jag glömde mitt och han blev sur för han inte fatta. haha  senare så åkte vi till blacka och tog en promenad och sen kom mamma och hämta oss och vi åkte hem till mig för att se på bb, och blev så himla arg för att camilla åkte ut, vad är det där för skit? hon skulle vunnit..   anton sover här, godnatt.

Falla fritt

.


lördag

image description
igår somnade jag väldigt skönt efter bad och kollat film, och värk i hela kroppen. och vaknade idag och inget var bättre, helt tung i huvudet. var kvar hos anton till 2, då mickan kom och hämtade mig, och så hem en liten snabbis för sen skjusa mamma mig till annelie, där jag befinner mig just nu. vi har suttit ute och pratat i någon timma eller mera! spenderar min kväll här!! ha en fin kväll

tidig morgon

image description
upp tidigt för mig, för lite jobb. och blev bara jobbigare när jag inte alls mådde bra. är nu helt genom förkyld ont i kroppen, halsen och allt sånt jobbigt. usch! blir att ta de lungt i helgen, imorgon träffar jag nog annelie!
och snart åker jag till anton och smittar honom lite, hihi. skulle som sagt till finspång men det blev det visst inget av, jag och helena tog en promenad efter jobbandet och nu ska jag snart till bussen. Puss

inte bra start på den här helgen

vaknade upp brevid en fin pojke, vi kollade två filmer eller jag gjorde hihi. dock så mådde jag inte så jätte bra när jag vaknade utan jag hade ont i halsen och huvudet.. ingen bra start på den här helgen. och det är fortfarande inte bra, men efter anton åkt och jag vilat lite så mötte jag helena och vi åkte hem till matilda, och pratade massor eftersom vi inte ses så ofta. cyklade hem och är nu hemma, kollar lite big brother och ska snart dra mig mot sängen faktiskt, för min klocka står på halv 6 för jag ska jobba.. hoppas hoppas att jag mår bra imorgon bara! efter så åker jag och helena till finspång för att träffa våra vänner dennis&marcus! GODNATT

Idag ser jag ut såhär


natti

image descriptionimage description
Hamnade i sängen rätt tidigt ikväll, men det är bara skönt. men väldigt ensamt att sova själv, har ju blivit så att jag nästan inte sover ensam om kvällarna längre, men ska sätta igång någon töntig film nu som jag kan somna till, imorgon står jag och felicia i cafeterian och sen tar vi helg!! uppskattas verkligen.

tisdag

image description
imorse var jag så himla trött så tog på mig myskläder, vi hade ju trotsallt bara np och 2 lektioner.
vi hade np i matte, och det gick väll sådär. efter hade vi en halvlektion och matte. följde med anton hem lite snabbt för han skulle hämta fotbollsgrejer och sen hem till mig, har kollat big brothet,ätit och bara skrattat, han är rätt bra den där killen! han gick sen ner till sin träning och jag ska dra mig mot soffan. Puss

måndag


kan beskriva den här dagen med grå och lång dag, kollar igenom bilder för ett år sen då man kunde gå i shorts vid det det här datumet och det var hur varmt som helst, men icke kan man de nu. det har vart as kallt idag och blåst, så efter en lång skoldag som endå inte har vart tråkig så åkte jag hem och satte på ett avsnitt av big brother, kollade inte igår. och tycker inte alls det var rätt att vobban åkte, utan tyckte nog mer hanna skulle åka då. har ätit kina mat såhär på en måndag, inte alls gott enligt mig men aja. nu ska jag gå och möta anton.
puss.


Söndag

Efter ha vart och firat Lena, så hann jag glo lite på tv och skolning, det tar inte så jätte mycket men till balen så ska jag vara brun!! Blev skjusad till Anton vid 7, då han precis kom hem ifrån match. Bara haft en skön söndags kväll, klockan börjar bli mycket och jag är inte alls trött.. Icke alls bra! Men nu ska vi försöka sova endå, godnatt!


Bilen

Lite irriterad blir jag när det är fint väder idag och inte igår när det var minnes, men sånt som är typiskt. Idag har jag hunnit träffa Annelie en liten stund för promenad och prat om allting. Sitter nu i bilen och sen ska vi på kalas för en i släkten fyller år!


minneskonsert

image description
Åker till blacka nu, där det är minneskonsert. vilken otur vi har med vädret.. men får hoppas det blir bättre! Ha en fin kvälll

Godnatt

image description
Ligger i soffan nu med felicia och kollar på big brother, kom hem för nån timme sen ifrån daniel, där några kompisar höll till. Vi åt mat,spelade,kolla hockey,dansa lekte kurragömma och bara pratade. En bra kväll med andra ord. Nu ska vi sova om inte Felicia redan sover, godnatt

 


torsdag

image description
skolan ett tag, kolla på hagas musikal,pendeln till antonius. har rätt tråkigt nu när det bara regnar ute, och vet inte vad vi ska göra? imorgon är det äntligen fredag, wiho! och minnes på lördag dock verkar ju vädret suga då..

onsdag

image description
en ledsen mårten
image description
pannkaka ätande med väldigt mycket socker...
image description
pluggning till ett soprov,
image description
lite häng på toan, för att ta lite kort med felle!
image description
kollat hur länge de är kvar till sommarlov, vilket var 37 dagar!!!
image description
detta var igår, då jag hängde på antons axlar.

Hej påer! gjorde nästan en bilddagbok nu, jag är riktigt trött och har sovit ungefär hela kvällen nästan.
och ska fortsätta med det snart, sätta igång en film bara. min dag har inte vart så intressant faktiskt. vart i skolan som vanligt, gjort ett prov. och jaa! imorgon är det torsdag och vi ska till stan med profilen och se musikal, känns rätt skönt faktiskt! puss

sista inlägget för idag


nu är anton här, och vi har pluggat lite grann, och ska faktiskt lägga oss snart. så himla skönt för jag är verkligen as trött. imorgon är det onsdag, och vi har prov och det är en tråkig dag, men vi hörs!!

tisdag

image description
image description
skolan va bra, lite gym efter och sen lite melon ätande hos anton, åh så himla gott var det!
han tränade sen och jag kollat bb(som vanligt) hann också med lite solning här hemma, måste få lite färg nu!
anton kommer hit snart efter träningen och sover här, och vi måste plugga!!

måndag

image description
Haft en helt okej skoldag, fast om man inte räknar med np i engelska, för det gick inte alls bra.
efter skolan åkte jag och felicia till halvars, för att äta årets första glass, och den var inte liten heller. men den satt rätt fint! åkte och gymmade sen,  men blev inte så himla länge för var tvungen att hinna med en buss, är hemma nu och har precis ätit mat och ska snart kila ner till källaren för att sola lite. Puss

den 6 maj

image description
redan söndag, vad fort veckorna går! snart är det sommarlov men innan det balen,och det sitter jag förövrigt och kollar på skor till, är väll dags att hitta några redan nu liksom. men ingen aning om vad jag ska ha för några och vilken färg ohsådär. svårt!! annars så har jag så mycket att se fram imot just nu känns det som, bara skolan som förstör med alla np och allt, imorgon har vi tex np i engelska muntligt trorjag, och prata engelska kan jag säga att jag verkligen suger på, så allt sånt är jag inte alls tagg på!  annrs då så har jag precis kommit in ifrån en promenad, kände att jag inte orkade sitta inne varför inte en promenad då?! ska snart duscha och sedan vänta på att bb ska börja och hoppas på jennifer åker ut. PUSS

Gårdagen

Skolan rullade på Som vanligt, hade håltimma och fick sluta lite tidigare än vi skulle,Frida och jag åkte hem till mig och åt lite pizza och kollade bb! och åkte sen till skolan igen för det var dags för disco för mellanstadiet som vi skulle hålla i, så det var rätt kul. Så söta så!


torsdag

image description
Hamnade här i hamocken efter en lång torsdag, som var väll helt okej. sista lektionen kollade vi bara på film så tiden gick fort men filmen var hemsk, riktigt hemsk. redan sätt den men gjorde mig ingeting. och vädret är bra idag också, såklart att jag ligger ute. men lite kallt är det, men ska absolut inte klaga!! tänkte åka till gymmet, men hade ingen lust att åka själv, tar väll någon promenad eller något sen. puss

2 maj onsdag


image description
image description
orkar inte skriva långt om dagen, utan kortfattar lite, legat i gräset och bara tagit de lungt i skolan,annrs har den bara vart tråkig. cyklat ifrån mig till kimstad, med stop vid ica för glass. och sedan tillbaka till mig efter ett stop vid mårn, mysigt när det är så varmt såhär på kvällen, ätit grillat.

promenad

image description
ute och går här på landet, rätt skönt väder faktiskt. men är jävligt rädd för grävlingar. usch.
ska möta anton som cyklat hit, och sen är det nog lite prat och film och sedan sova, skola imorgon, vilket inte är så lockande faktiskt, blir sista inlägget ikväll. Godnatt!!

första maj

image description
Igår spenderades kvällen först hos emma i skärblacka, och senare drog jag,frida och alice in till stan ett tag.
sov sen hos frida, och idag åkte vi och jobbade på brink och sen följde jag med mamma och pappa in till stan för att kolla på första maj tåget, och träffade även annelie. annrs har jag och helena cyklat, sprungit ifrån ormar och bara suttit och pratat i det underbara vädret, och imorgon börjar skolan igen med ett np i matte..